Creare cont fb nou

You can create a Facebook account from facebook.com or your Facebook app. You must be at least 13 years old to create a Facebook account.

Adaugă întrebareContul meuÎntrebările mele Pune întrebare ASR Exchange Creare cont Greta Home nov. 01, 2018 07:58 AM 1 Răspunsuri Adaugare produs Member Since Nov 2018 Subscribed Subscribe Not subscribe Cancel subscribe Flag(0) Buna ziua Doresc sa vând pe Amazon, ma poate ajuta cineva? 2 participanți Lasă răspuns Please login to submit answer. 1 Răspunsuri Ordonează … Cont nou de client AMA Fashion. Introduceti adresa dvs de Email pe care o folositi pe AmaFashion.ro. In cateva momente veti primi un e-mail cu instructiuni pentru resetarea parolei.

Aug 19, 2018 · Cum creez al doilea cont de Facebook . Îţi mulţumim pentru răspuns! Înainte de a confirma te rugăm să mai petreci 20 de secunde revizuindu-l. Adaugă întrebareContul meuÎntrebările mele Pune întrebare ASR Exchange Creare cont Greta Home nov. 01, 2018 07:58 AM 1 Răspunsuri Adaugare produs Member Since Nov 2018 Subscribed Subscribe Not subscribe Cancel subscribe Flag(0) Buna ziua Doresc sa vând pe Amazon, ma poate ajuta cineva? 2 participanți Lasă răspuns Please login to submit answer. 1 Răspunsuri Ordonează … Același cont gratuit vă oferă acces la toate serviciile Google. Luați totul cu dvs. Treceți de la un dispozitiv la altul și reluați-vă activitatea de unde ați rămas. Creearea unui nou cont pe Yahoo pentru Messenger si Email este foarte simpla. Toate detaliile necesare crearii unui cont nou pe Yahoo.com trebuiesc introduse intr-o singura pagina si le vom discuta si exemplifica pe rand in acest tutorial. Pentru a-ti crea un cont nou pe Yahoo urmeaza pasii de mai jos:

un cont Gmail profesional și fără anunțuri, pentru care este folosit numele de domeniu al companiei tale, cum ar fi [email protected]; deținerea conturilor angajaților pentru a avea întotdeauna controlul asupra conturilor, a e-mailurilor și a fișierelor companiei; Creearea unui nou cont pe Yahoo pentru Messenger si Email este foarte simpla. Toate detaliile necesare crearii unui cont nou pe Yahoo.com trebuiesc introduse intr-o singura pagina si le vom discuta si exemplifica pe rand in acest tutorial. Pentru a-ti crea un cont nou pe Yahoo urmeaza pasii de mai jos: O data aplicatia descarcata, dati click pe butonul Open si se va deschide o pagina unde va puteti crea un cont nou de utilizator Instagram. 3 Accesati meniul Registration (inscriere). Aug 09, 2016 · Tutorial video de creare cont Facebook si inregistrarea acestuia. (Selectati 1080p din Setarile Videoclipului pentru o calitate mai buna!) Lasati un comentariu mai jos cu ce subiecte doriti sa ...